Misyonum

Küçük ve orta ölçekli işletmelere, kurumsallaşmalarını sağlayacak çalışmalar konusunda (fikir ve eğitim gibi) hizmetler vermek ve çözüm projeleri üretmektir.

Vizyonum

Orta ölçekli bir işletmenin icra görevini yürütürken, kurumsallaşmamış bir firmayı en üst düzeyden de olsa yönetmenin tat vermediğini hissettim. Kurumsallaşma zorunluydu. Ancak kurumsallaşma çalışmalarını, firma organizasyonundaki bir icra pozisyonunu yürütürken gerçekleştirmenin de oldukça zor olduğunu gördüm.

Bu nedenle farklı bir tarzda çalışmayı ve kurumsallaşmadığı için yönetilemeyen bir yerdeki pozisyon gururu yerine, işletmelerin kurumsallaşmasına katkıda bulunarak yaşayacağım sevinci tercih ettim.

Bu tercih, benim yeni bin yıla girerken kendime tanımladığım vizyondur.

İlkelerim

Doğruluk ve Dürüstlük
Temiz kazancın sermayesi olduğuna inanırım.
Uzmanlık
Sadece para kazanma adına, her işi yaparım zihniyeti ile iyi niyetli insanlara zarar vermekten kaçınırım. Bu nedenle, gerektiğinde “bu benim işim değil” demek benim için kolaydır.
Danışmak
Danışmanın ve fikir almanın insanı deneme yanılmalardan uzak tuttuğuna ve kollektif aklın gücünün daha etkili olduğuna inanırım.
Paylaşmak
Paylaşmanın verdiği hazzı severim. “Veren el, alan elden üstündür.” prensibine inanırım ancak bu, emeğe saygı prensibini çiğnememelidir.
Öğretmek
Faydalı ilim sahibi insan yetiştirmenin, dünyadaki en onurlu işlerden birisi olduğuna inanırım. Bana da bildiklerimi bir öğreten oldu.
Analiz
Uygulaması mümkün olan her konu ve çalışmada analizle hareket ederim. Gerektiğinde mantıksal, gerektiğinde sezgisel analiz. Ama muhakkak, analiz.