Paylaşmak kolay!
Panelsan’da Yeni Dönem
Hasan Baltalar
9 Ocak 2012 Pazartesi
12218 Görüntülenme
3 Yorum

2009 yılının Mart ayında, kurumsallaşma sürecine giren Panelsan AŞ için üç yıla yakın sürecek bir proje uygulama ve eğitim dönemi planlanmıştı. Tüm çalışmaları başarılı çıktılar elde ederek tamamlayan şirket, 2011 yılının sonunda önemli bir organizasyon değişikliği gerçekleştirerek sürecin olgunlaşma dönemine başladı.

Süreçlerle Yönetim

2010 yılının büyüme ile sonuçlanmasından sonra, 2011 yılının son yarısında kurumsallaşma sürecinin gözetim dönemine giren şirketin tüm iş süreçleri elden geçirilerek büyük bir revizyona gidildi. Fabrikadaki üretim ve yönetim işlevleri birbirinden ayırılarak güçleri arttırıldı. Ülker Grubu’nda başarılı bir kariyeri bulunan Sn Burç Tuzcu, firmaya transfer edilerek tedarik sürecinin başına geçirildi. O tarihe kadar tedarik sürecini başarılı bir şekilde yöneten ve son dönemdeki iş süreçlerinin revizyonuna bizzat katılarak yapılanmayı yöneten Sn Kaan Maşlak ise şirketin genel müdürlüğüne atandı.

Kurulması ve bu günlere gelmesinde çok büyük emeği bulunan Sn Serhat Maşlak ise şirketin karar organı olan yönetim kurulunu, başkan olarak yönetmeye ve şirketi en üst düzeyde temsil etmeye devam edecek.

Şirketin yeni organizasyonu, toplam kalite yönetimi gereği 29 Aralık 2011 tarihinde yapılan yönetimin gözden geçirme toplantısında çalışanlara duyuruldu. Resimde, Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Maşlak ve Genel Müdür Kaan Maşlak ile şirketin aynı zamanda süreç sahipleri olan yöneticileri görülüyor.

b114i001.jpgPanelsan AŞ Yöneticileri
b114i001.jpgPanelsan AŞ Yöneticileri

Panelsan Çatı ve Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret AŞ, Ankara’nın Polatlı ilçesinin organize sanayi bölgesindeki fabrikasında çatı ve cephe sistemleri ile EPS üretiyor. Çok sayıda referansı olan firma, kurumsallaşma sürecinde ilerleyerek büyümesini sürdürüyor.


Lütfen sitenin kullanım politikasına uyun ve kaynak göstermeksizin alıntı yapmayın.
 Paylaşmak kolay!
 

Yorumlar

Hasan Baltalar
Üye
Comment
Teşekkür
Yorum 3 (24 Ocak 2012 19:53)
Çok teşekkür ederim Serhatcığım, teveccühte bulunmuşsun.
Serhat
Konuk
Comment
Tebrikler
Yorum 2 (24 Ocak 2012 18:47)
Harika! İşte asıl iş budur. Bu zor süreci sabır ve azimle göğüsleyen Panelsan ailesini kutluyorum. Ayrıca iyi bir rehber seçtikleri için çok nasipli olduklarını düşünüyorum. ☺

Yorumunuzla katkıda bulunun

  • Bilgi girilmesi zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir.
  • E-Posta adresiniz yayınlanmayacak ve aramızda kalacaktır.
  • Yorumunuz içinde, lütfen bağlantı (link) kullanmayınız.